Hírek, aktualitások

UTE Tagdíj befizetési rendszer Felhívás! [2020. december 22.]

Tisztelt Szülők, Kedves sportolóink!
2021. január 1-től minden gazdálkodó szervezetnek számlát kell kiállítania, a magánszemélyek részére is, a nyújtott szolgáltatásokról.
Azért, hogy ennek a szabálynak eleget tehessünk, létrehoztunk egy tagdíj nyilvántartó és számlázó rendszert, amit az előírásoknak megfelelően a klub január 1-től használni fog.
A rendszerben az UTE minden tagjának regisztrálnia kell, az alkalmazást az egyesület honlapjáról (www.ute.hu) lehet elérni. A link a honlap tetején, a felső menüsorban, közvetlenül az egyesület neve mellett található.
A regisztrációhoz segítséget nyújt az alkalmazás címsorában elérhető bemutató videó, amelyet a „Hogyan működik” hivatkozásra kattintva lehet elindítani.
Kiskorúak esetében először a szülőnek kell regisztrálniuk, megadva azokat a bankszámlaszámokat, amelyekről a későbbiekben az utalásokat teljesíteni fogja. Erre azért van szükség, mert a rendszer elsődlegesen a bankszámláról tudja azonosítani a befizetőket.
A szülő regisztrálása után kell a sportoló gyereket, illetve gyerekeket regisztrálni, kiválasztva a szakosztályt, illetve ahol van ilyen, a korcsoportot is. Több gyermek esetén egyszerre kell elvégezni a regisztrációt, egymás után felvinni az adatokat akkor is, ha a testvérek más-más szakosztályban sportolnak. Erre azért van szükség, mert így tudja érvényesíteni a rendszer a testvérkedvezményt, amely egységes az egész egyesületben, és független attól, hogy a gyerekek melyik szakosztályban sportolnak.
A regisztráció után a felhasználók visszaigazoló e-mail kapnak, amely rögzíti a regisztráció tényét.
Ha az érintett szakosztály áttekintette a regisztrált adatokat, elfogadja a regisztrációt. A felhasználók erről is értesítést kapnak. Ezután minden hónap elején díjbekérőt küldünk a fizetendő összegről, majd a tagdíj átutalása után a számlát is e-mailben küldjük meg.
Miután a rendszernek január 1-én indulni kell, kérünk mindenkit, hogy a regisztrációt minél hamarabb végezze el!
Előre is köszönjük az együttműködést!

...vissza a hírekhez

 

UTE Vívásért Alapítvány

1%Ajánlja fel adója egy százalékát az UTE Vívásért Alapítvány javára.
Adószám: 18100569-1-13

Sportorvos

Dr. Béres Gábor

Tel: 06-30-276-1266,
Budapest 13. ker Faludy utca 4/a
Rendelési idő: Csütörtökön 17-19 óráig

Sportcipő javítás

VII. ker. Hevesi Sándor tér 5.
(Magyar Színháznál)
Nyitva tartás: H-CS 9-17h; P 9-16h.
Telefon: +36 1 344 4166

Videók

100 éves az UTE Lila Rapszódia

...további videók